Σχεδόν όλοι έχουμε την εντύπωση ότι το VW Beetle είναι ένα γυναικείο αυτοκίνητο. Το στερεότυπο αυτό φαίνεται να κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο, με τον διευθυντή στρατηγικής και μάρκετινγκ της VW Αμερικής,Rainer Michel, να δηλώνει ότι το νέο Beetle είναι “πιο αρσενικό” από τον προκάτοχο του.

Οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι το Beetle είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται για κατά 65% γυναίκες και έτσι η VW θέλει να μειώσει το ποσοστό αυτό στο 50%. Επίσης ο Michel δηλώνει ότι θέλει να ρίξει το μέσο ηλικιακό κοινό που αγοράζει το αυτοκίνητο μιας και αυτη τη στιγμή η μέση ηλικία των ιδιοκτητών είναι 56 χρονών, με την VW να θέλει να το μειώσει στα 36 χρόνια.

[Πηγή: Autonews]

  • LJ

    Ενδιαφερουσα κινηση μαρκετινγκ να το βαλουν στο clip της Britney…

  • hellboy

    που πανε οι ασχετοι????????????αλλη αγορα αλλες αναγκες!!!αλλη νοοτροπια!!!!!!!!αλλα μιλια!!!!!!!!!!!!!!!αμα το αμαξι δεν εχει μουσκουλα δεν ειναι ογκοδες!!!!!και προπαντων δεν ειναι αμερικανικο δεν πουλαει στους αντρες της αμερικης για κανενα λογο!!!τα φοιτοιτακια απο την αλλη μεχρι να βρουν μια δουλιτσα βολεβονται και με ενα γκρεμλιν του ’70 φτηνο και να κανει την δουλεια του!!!!!!!!!!οι της βολκσβαγεν θελουν να πουλησουν τον τενεκε τους στους αμερικανους!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!