Video: Audi e-tron Spyder σε δρόμο της Καλιφόρνια

Σχετικά άρθρα

Η Audi πήγε στη Καλιφόρνια της Αμερικής το e-tron Spyder που είδαμε πέρυσι στο Παρίσι ώστε να δημιουργήσει ένα νέο διαφημιστικό. Το πρωτότυπο έχει μερικές μικρές διαφορές με το αυτοκίνητο του Παρισιού, αφού αν προσέξεις υπάρχουν αεραγωγοί στο καπό. Κάτι ετοιμάζει η Audi αλλά ακόμη δεν ξέρουμε το τι. Θα φανεί στο μέλλον, αλλά η Audi έχει επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει νέο σπορ μοντέλο το οποίο θα βασίζεται πάνω του.

Να θυμίσω ότι το Audi e-tron Spyder διαθέτει έναν V6 TDI τοποθετημένο στον πίσω άξονα ο οποίος παράγει 300 άλογα με 65 κιλά ροπή, και 2 ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 64 kW (87 ίππων) με 36 κιλά ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται και στους 4 τροχούς με αναλογία 50:50 και επιτρέπει να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 4.4 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Το συνολικό του βάρος αγγίζει τα 1.450 κιλά και όταν λειτουργεί μόνο με τους ηλεκτροκινητήρες έχει αυτονομία 50 χλμ με μέγιστη ταχύτητα 60 χλμ/ώρα. Όταν λειτουργούν και οι τρεις κινητήρες μαζί, το αυτοκίνητο έχει μέση κατανάλωση 2.2 λίτρων/100 χλμ, με εκπομπές CO2 59 γρ/χλμ. Αυτό του δίνει την δυνατότητα με ένα ρεζερβουάρ 50 λίτρων, να διανύσει απόσταση μεγαλύτερη των 1.000 χλμ.

httpv://www.youtube.com/watch?v=MkFkeLxzWNE

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...