Video: Drag Week 2011, όλη η δράση σε 18 λεπτά

Σχετικά άρθρα

Κάθε χρόνο το Αμερικάνικο περιοδικό Hot Rod διοργανώνει το event Drag Week, μια εβδομάδα γεμάτη κόντρες. 177 αυτοκίνητα συμμετείχαν φέτος στο event με τα 135 από αυτά να φτάνουν έως το τέλος χωρίς χωρίς να έχουνε οποιαδήποτε στενή επαφή με τους τοίχους. Νικητής και φέτος, ο 4 φορές πρωταθλητής του event, Larry Larsen με ένα Chevrolet Nova με 2.300 άλογα, το ίδιο που κέρδισε και πέρυσι.

Να θυμίσω ότι ο διαγωνισμός επιβάλει στους συμμετέχοντες να τρέξουν σε 5 διαφορετικές πίστες, σε 5 διαφορετικές πολιτείες σε 5 ημέρες και ο χαμηλότερος χρόνος φυσικά κερδίζει. Η “παγίδα” είναι ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να οδηγήσουν το αυτοκίνητο με το οποίο θα διαγωνιστούν έως εκεί, να κάνουν το αγώνα τους, να το οδηγήσουν στην επόμενη πίστα/πολιτεία κ.ο.κ. Οπότε πρέπει πρώτα απ’όλα το αμάξι να είναι street-legal και δεύτερον να είναι αξιόπιστο.

[Πηγή: Hot Rod]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...