Από φέτος το Pikes Peak δεν είναι το ίδιο, αφού η διαδρομή στο βουνό το Κολοράντο έγινε πλέον αποκλειστικά ασφάλτινη και όπως ήταν φυσικό, το περσινό ρεκόρ του Monster Tajima, ο πρώτος άνθρωπος που έσπασε το 10 λεπτά, αποτελεί πλέον παρελθόν αφού ο Rhys Millen με ένα Hyundai Genesis με 700 άλογα, κάλυψε τα 19,99 χλμ της ασφάλτινης ανάβασης του Κολοράντο σε 9:46.146, 5 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από τα 9:51.278 του Monster Tajima. Φωτογραφίες είδαμε και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και το επίσημο onboard video μέσα από το Genesis του Millen.

Στην ανάβαση εκτός από το ατύχημα του Jeremy Foley με το Mitsubishi Evo 8 του, και ο Paul Dallenbach, με τo monster rally 1.400 ίππων είχε μια έξοδο, αφού κόλλησε το γκάζι του αγωνιστικού. Παραδόξως, κανείς δεν τραυματίστηκε από το ατύχημα αυτό, ούτε ο Dallenbach είχε κάποιος θεατής.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [tabtext]Video 3[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]