Η Ford ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες μιας σημαντικής επιτάχυνσης στο λανσάρισμα νέων προϊόντων στην Ευρώπη στην ειδική εκδήλωση “Go Further” στο Άμστερνταμ στις 6 Σεπτεμβρίου. Λογικά η εκδήλωση γίνεται ώστε να δούμε το νέο Ford Mondeo.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Ziggo Dome θα είναι ο Alan Mulally, CEO της Ford, ο Stephen Odell, Chairman της Ford Ευρώπης, και άλλα ανώτερα στελέχη της Ford.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ford έχει προγραμματίσει την παγκόσμια παρουσίαση μιας σειράς νέων οχημάτων και τεχνολογιών για την Ευρώπη, αξιοποιώντας την παγκόσμια στρατηγική One Ford της εταιρίας. Ο Odell δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες ενός από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα νέων προϊόντων και τεχνολογιών στην ιστορία της Ford Ευρώπης με πελάτες, εμπόρους, εργαζομένους και μέσα ενημέρωσης σ’ αυτή τη μοναδική εκδήλωση.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Ford θα κατασκευάσει νέο φθηνό μικρό sedan αυτοκίνητο πόλης για την αγορά της Κίνας το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στη πόλη Hangzhou και θα κοστίζει κοντά στις 10.000 δολάρια, ενώ η Ford Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι η FPV (Ford Performance Vehicles), η οποία μέχρι σήμερα ήταν μια κοινοπραξία μεταξύ της Prodrive (51%) και της Ford Αυστραλίας (49%), απορροφήθηκε πλέον από την Ford Αυστραλίας.

[Πηγή: Ford]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Ford Ευρώπης Αποκαλύπτει Σημαντικά Προϊοντικά Λανσαρισμάτα στην Ιδιαίτερη Εκδήλωση “Go Further” στο Άμστερνταμ στις 6 Σεπτεμβρίου

  • Ο Alan Mulally, CEO της Ford μαζί με τον Stephen Odell, Chairman Ford Ευρώπης και ανώτερα στελέχη της Ford θα παρουσιάσουν λεπτομερώς μία σημαντική επιτάχυνση στο λανσάρισμα νέων προϊόντων στην Ευρώπη
  • 2.500 έμποροι, εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των media θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ziggo Dome στο Άμστερνταμ

ΚΟΛΩΝΙΑ, Γερμανία, 4 Σεπ. 2012 – Η Ford Motor Company θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες μιας σημαντικής επιτάχυνσης στο λανσάρισμα νέων προϊόντων στην Ευρώπη στην ειδική εκδήλωση “Go Further” στο Άμστερνταμ στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Ziggo Dome θα είναι ο Alan Mulally, CEO της Ford, ο Stephen Odell, Chairman της Ford Ευρώπης, και άλλα ανώτερα στελέχη της Ford.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ford έχει προγραμματίσει την παγκόσμια παρουσίαση μιας σειράς νέων οχημάτων και τεχνολογιών για την Ευρώπη, αξιοποιώντας την παγκόσμια στρατηγική One Ford της εταιρίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες ενός από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα νέων προϊόντων και τεχνολογιών στην ιστορία της Ford Ευρώπης με πελάτες, εμπόρους, εργαζομένους και μέσα ενημέρωσης σ’ αυτή τη μοναδική εκδήλωση» δήλωσε ο  Odell.

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company, ηγέτης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα στο Dearborn, Mich., κατασκευάζει ή διανέμει αυτοκίνητα σε έξι ηπείρους. Έχοντας περίπου 168.000 εργαζόμενους και 65 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, οι αυτοκινητιστικές μάρκες της εταιρίας περιλαμβάνουν τις Ford και Lincoln. Η εταιρία παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Ford, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://corporate.ford.com/.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 51 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 66.000 άτομα. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division για την υποστήριξη των πελατών και 22 εγκαταστάσεις παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών. Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

[/learn_more]