Το νέο Kia cee’d απέσπασε το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2013 (German Design Award). Το cee’d έλαβε βραβείο για τον σχεδιασμό του στην κατηγορία «Transportation and Public Space» (Μεταφορές & Δημόσιος Χώρος) του Γερμανικού Βραβείου Σχεδιασμού, το οποίο έκρινε την αισθητική και τη λειτουργικότητα όλων των τύπων των οχημάτων. Η κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 30 κορυφαίους ειδικούς στο σχεδιασμό, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις, οι οποίοι αξιολογούν πάνω από 1.500 συμμετοχές σε 10 κατηγορίες.

O Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer δήλωσε:

Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το cee’d σε διαγωνισμό κύρους όπως το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού. Αυτό το βραβείο αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι η ευρωπαϊκή ομάδα σχεδιασμού μας, με επικεφαλής τον Gregory Guillaume, έχει κατακτήσει με επιτυχία τη δύσκολη πρόκληση, να βελτιώσει δηλαδή περαιτέρω το μοντέλο που σηματοδότησε την αναβάθμιση της ποιότητας και του design της Kia.

Το νέο cee’d με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και το δυναμικό του χαρακτήρα χαρίζει μεγαλύτερη συγκίνηση και γοητεία από τον προκάτοχό του. Φυσικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτή την διάκριση του νέου cee’d.

Η επίσημη παρουσίαση των Γερμανικών Βραβείων Σχεδιασμού θα λάβει χώρα στην Ambiente την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών αγαθών του κόσμου, στις 15 Φεβρουαρίου 2013 στην Φρανκφούρτη.

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

To Νέο Kia ceed κέρδισε το Γερμανικό Bραβείο Σχεδιασμού 2013

– «Ειδική μνεία» για τoν εξαιρετικό σχεδιασμό του cee’d
– Τελευταίο επίτευγμα για το δεύτερης γενιάς cee’d

Φρανκφούρτη, 29 Οκτωβρίου 2012 – Το Kia cee’d δεύτερης γενιάς αναγνωρίστηκε για άλλη μία φορά για την εξαιρετική σχεδίασή του, επιτυγχάνοντας «Ειδική Μνεία» στο περίφημο Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2013 (German Design Award).

Το cee’d έλαβε βραβείο για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του στην κατηγορία «Transportation and Public Space» (Μεταφορές & Δημόσιος Χώρος) του Γερμανικού Βραβείου Σχεδιασμού, το οποίο έκρινε την αισθητική και τη λειτουργικότητα όλων των τύπων των οχημάτων. Η κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 30 κορυφαίους ειδικούς στο σχεδιασμό, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις, οι οποίοι αξιολογούν πάνω από 1.500 συμμετοχές σε 10 κατηγορίες.

“Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το cee’d σε διαγωνισμό κύρους όπως το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer. “Αυτό το βραβείο αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι η ευρωπαϊκή ομάδα σχεδιασμού μας, με επικεφαλής τον Gregory Guillaume, έχει κατακτήσει με επιτυχία τη δύσκολη πρόκληση, να βελτιώσει δηλαδή περαιτέρω το μοντέλο που σηματοδότησε την αναβάθμιση της ποιότητας και του design της Kia.

“Το νέο cee’d με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και το δυναμικό του χαρακτήρα χαρίζει μεγαλύτερη συγκίνηση και γοητεία από τον προκάτοχό του. Φυσικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτή την διάκριση του Νέου cee’d”.

Η επίσημη παρουσίαση των Γερμανικών Βραβείων Σχεδιασμού θα λάβει χώρα στην Ambiente την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών αγαθών του κόσμου, στις 15 Φεβρουαρίου 2013 στην Φρανκφούρτη.

Το νέο cee’d, το καλύτερο σε πωλήσεις μοντέλο της Kia στην Ευρώπη, έχει ήδη αναγνωριστεί για το σχεδιασμό του στο Automotive Brand Contest τον Ιούνιο του 2012. Σε αυτό το διαγωνισμό κέρδισε ένα βραβείο για την εξωτερική του σχεδίαση και έλαβε «Ειδική μνεία» για την εσωτερική σχεδίαση.

H Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» – ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 15 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 10 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 149 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 47.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 39 δισεκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.

[/learn_more]