Jaguar XFR-S Sportbrake [Rendering]

Σχετικά άρθρα

[lightbox link=”https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/07/Jaguar-XFR-S-Sportbrake.jpg”]Jaguar XFR-S Sportbrake[/lightbox]

Μετά τις καμουφλαρισμένες spy φωτογραφίες, ήρθε η ώρα να δούμε και μια rendering της Jaguar XFR-S Sportbrake, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Κάτω από το καπό της θα βρίσκεται ο κομπρεσοράτος V8 5,0-λίτρων κινητήρας απόδοσης 550 ίππων με 680 Nm. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 4,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 χλμ/ώρα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη sedan XFR-S.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF με σύστημα Start/Stop που προσαρμόζεται ανάλογα με το στυλ οδήγησης του κάθε οδηγού. Έτσι όσο περισσότερο επιθετικά οδηγεί κάποιος, τόσο πιο γρήγορα και πιο ψηλά θα κάνει τις αλλαγές.

Φορά επιθετικής σχεδίασης bodykit αποτελούμενο από μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, αεροτομή, πλαϊνά spoilers και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων. Οι ζάντες του είναι 20″με ελαστικά της Pirelli διαστάσεων 265/35 μπροστά και 295/30 πίσω.

Χωρίς καμία αμφιβολία, τα 550 άλογα είναι πολλά, αλλά όταν στη κατηγορία υπάρχει το Audi RS6 Avant με τα 580 άλογα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα, τότε δύσκολα μπορεί κάποιο μοντέλο να νικήσει το Audi.

[Πηγή: Virtuel Car]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...