Ο Zlatan Ibrahimovic πήρε ένα Audi RS6 Avant

Σχετικά άρθρα

Zlatan Ibrahimovic RS6 Avant

Ο Zlatan Ibrahimovic θα κυκλοφορεί πλέον στο Παρίσι, ως παίκτης της Paris Saint-Germain, με αυτό το ολοκαίνουργιο μαύρο Audi RS6 Avant. Έχω την εντύπωση πως ο Ίμπρα έχει κάνει πολύ καλή επιλογή. Σε συνδυασμό με την μαύρη ζάντα, των 560 ίππων RS6 Avant δείχνει απλά πανέμορφο.

Στα γρήγορα να αναφέρω πως κάτω από το καπό του βρίσκεται ο νέος V8 4.0-λιτρος TFSI που φοράνε τα S6, S7, S8 και η Bentley Continental GT V8, απόδοσης 560 ίππων στις 6.700 σ.α.λ με 700 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 1.750 σ.α.λ έως και τις 5.500 σ.α.λ.

Συνδυάζεται με ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, ενώ διαθέτει και ένα ενεργό πίσω διαφορικό με τεχνολογία torque vectoring. Τα 0-100 χλμ/ώρα να κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 305 χλμ/ώρα με το πακέτο Dynamic plus. Με το πακέτο Dynamic η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ/ώρα ενώ χωρίς κανένα πακέτο η τελική περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για το μοντέλο μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...