Η Mercedes-Benz CLA Shooting Brake θα κυκλοφορήσει το 2015

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Στις αρχές του μήνα είχαμε διαβάσει ότι η Mercedes-Benz πρακτικά είχε επιβεβαιώσει την κυκλοφορία της CLA Shooting Brake, όντας το τελευταίο αυτοκίνητο που θα βασιστεί πάνω στην μπροστοκίνητη MFA πλατφόρμα της φίρμας.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι σύμφωνα με πηγές εντός της εταιρίας ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 και θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας μικρότερης CLS Shooting Brake. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει περισσότερο χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών, όπως επίσης και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake
Μηχανικά το εξαιρετικά στιλάτο wagon, θα φορά τους ίδιους κινητήρες με τους οποίους εξοπλίζεται και η τετράθυρη CLA. Ακόμα όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα υπάρξει AMG έκδοση με τον δίλιτρο κινητήρα των 360 ίππων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν μικρές ελπίδες να δούμε μια ανοιχτή έκδοση ή ένα κοντύτερο και χαμηλότερο roadster, καθώς το πιο πιθανό είναι οι συγκεκριμένες εκδόσεις να έρθουν με την επόμενη γενιά που αναμένετε σε περίπου 5 χρόνια.

[Πηγή: Αutonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...