Ο Adrian Newey είχε ευκαιρία να πάει στην Ferrari

Σχετικά άρθρα

adrian newey ferrari

Ο Βρετανός σχεδιαστής της Red Bull σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε πως η Ferrari τον είχε πλησιάσει πριν από χρόνια, αλλά το ότι είχε μικρά παιδιά τον εμπόδισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Υπήρχε η δυνατότητα να πάω στο Μαρανέλο κάποια χρόνια πριν. Ήταν μια περίοδο αμφισβήτησης για μένα. Είχα μικρά παιδιά που πήγαιναν σχολείο και ήταν δύσκολο να πάρω μια απόφαση. Η Ferrari είναι το μεγάλο όνομα, είναι μια μεγάλη πίεση για τον καθένα, ειδικά στην Ιταλία. Το να είσαι μέρος της Ferrari, είναι το όνειρο όχι μόνο κάθε πιλότου, αλλά και κάθε μηχανικού. Δυστυχώς η πρόταση που είχα τότε δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Ο Newey παραδέχτηκε πως περνάει καλά στην Red Bull και θα ήθελε να τελειώσει εκεί την καριέρα του, αλλά άφησε ανοιχτή την πόρτα για το μέλλον.

Είναι μεγάλο προνόμιο να είμαι στην Red Bull και πιστεύω πως θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Είμαι σχεδόν από την αρχή μαζί της και μου θυμίζει εποχές που ήμουν στην Leyton House. Είναι φοβερό να συμμετέχεις στην ίδρυση και στην ανάπτυξη μιας ομάδας και πιστεύω πως το να αφήσω την Red Bull και να ξεκινήσω από την αρχή δεν θα ήταν και τόσο τραγικό.

Canadian F1 Grand Prix - Practice

Νομίζω πως στην Ferrari ήδη ψάχνουν οικόπεδο κοντά στο σπίτι του Adrian Newey για να ξεκινήσουν το νέο τους σχεδιαστικό τμήμα, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το Μαρανέλο κάνουν λόγο για απρογραμμάτιστο ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου και του Luca di Montezemolo στην Αγγλία.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...