Το Honda Insight είναι πολύ πιθανό να καταργηθεί

Σχετικά άρθρα

honda-insight_2010_wallpaper

Οι τίτλοι τέλους για το Honda Insight φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ καθώς, καθώς το μοντέλο που θέλησε να τα βάλει με το κραταιό Toyota Prius είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει αντικαταστάτης του.

Αυτό συμπεραίνεται από την επιλογή της ιαπωνικής καθώς ενώ οι καθιερωμένες διαδικασίες για προώθηση του για το 2014 έχουν σχεδόν δρομολογηθεί, για το 2015 δεν υπάρχει καμία σκέψη για κάτι τέτοιο. Αν πραγματικά ισχύσει κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι δε θα υπάρχει η εναλλακτική για φθηνότερο υβριδικό από το Prius.

Φυσικά από την άλλη, θα μπορούσε να σημαίνει ότι το Insight διανύει κάποια μετασχηματιστική αλλαγή, κάτι που θα μπορούσε να βελτιώσει την υβριδική τεχνολογία του.

Οι πωλήσεις του Insight δεν είναι και οι καλύτερες, και το έχει ξεπεράσει ακόμα και το Honda Civic Hybrid, παρόλο που κοστίζει παραπάνω, ενώ στα οικονομικά υβριδικά είναι πολύ πιθανό να προστεθεί και το Jazz sedan.

H Honda φυσικά δεν θέλει να δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες, με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Chris Martin, να μας υπενθυμίζει ότι η εταιρία δεν σχολιάζει φήμες, λέγοντας το χαρακτηριστικό ρητό “δεν επιβεβαιώνουμε αλλά ούτε αρνούμαστε”, που πρακτικά σημαίνει το προφανές.

[Πηγή: Honda]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...