Video: Η Subaru θυμάται το 2011 Impreza WRX STI που έσπασε το ρεκόρ στο Isle of Man

Σχετικά άρθρα

sti

Στο τρίτο μέρος της σειράς Subaru Vintage Garage, η Ιαπωνική εταιρία μας θυμίζει το 2011 Impreza WRX STI το οποίο έσπασε διάφορα ρεκόρ στο Isle of Man TT Challenge πριν μερικά χρόνια.

Το 2011, ο Mark Higgins οδήγησε το αυτοκίνητο που παρουσιάζεται στο video στην μήκους 37.8 μιλίων (60.8 χιλιόμετρων) διαδρομή του Isle of Man TT, με μέση ωριαία ταχύτητα 115 mph (185km/h) και τερμάτισε σε 19 λεπτά, 56 δευτερόλεπτα και 7 δέκατα. Το προετοιμασμένο STI που ο Dominick Infante (ο άνθρωπος που μιλάει στο video και Manager of Product Communications της Subaru of America) χαρακτηρίζει ως «STI με στεροειδή», είχε αναβαθμισμένη ανάρτηση, «ανοιχτή» εξάτμιση, roll cage, αγωνιστικά καθίσματα και ζώνες ενώ δεν είχε τον περιοριστή ταχύτητας.

Το 5-λεπτο video που ακολουθεί, περιέχει onboard πλάνα από την διαδρομή –συμπεριλαμβανομένου και του πιο απίστευτου «σωσίματος» που έχει καταγραφεί σε κάμερα- και τον φανταστικό, άνευ περιορισμού ήχο που παράγει ο Boxer. Αν σε πιάσει νοσταλγία βλέποντας αυτό το video, μπορείς να δεις και αυτό που αφορά το 2004 Impreza WRX STI και το πρώτο της σειράς που δείχνει το Impreza 22B STI.

[Πηγή: Subaru via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...