Η Audi εξετάζει την πιθανότητα ενός μικρού sportscar κάτω από το TT

Σχετικά άρθρα

Audi-e-tron_Spyder_Concept_2010_1600x1200_wallpaper_01

Στην έκθεση της Γενεύης, είδαμε δύο σημαντικές πρεμιέρες για την Audi. Το 2015 Audi TT και το 2014 Audi S1. Τι θα γινόταν όμως αν συνδυάσεις αυτά τα δύο οχήματα; Μάλλον αυτό αναρωτιέται ο Dr. Ulrich Hackenberg, ο οποίος είπε σε εκπροσώπους του ειδικού τύπου το εξής:

Το TT είναι το πιο sport αυτοκίνητο στην MQB πλατφόρμα… αλλά έχουμε και την MQB Zero. Μπορώ να φανταστώ ένα μικρότερο αυτοκίνητο (από το TT) βασισμένο σε αυτή.

Και συμπλήρωσε πως “ο κινητήρας που παρουσίασα σήμερα (στο TT Quattro Sport concept) είναι ένας κινητήρας 420 ίππων που μπορεί επίσης να χωρέσει σε αυτό το πακέτο.

Με λίγα λόγια, η Audi έχει δει το κενό στο κάτω μέρος της γκάμας της αλλά και στο μέσο (ανάμεσα στο TT και το R8) και ίσως αποφασίσει να κάνει κάτι γι’ αυτά. Για το μικρό sports car, μία ιδέα θα ήταν το e-tron Spyder concept (φωτό). Μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά είναι μόλις 50 χιλιοστά πιο μακρύ από το A1 και 120 χιλιοστά πιο κοντό από το TT… ιδανικό δηλαδή.

[Πηγή: CarAdvice]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...