Ο τύπος που έριξε την Veyron στη λίμνη κρίθηκε ένοχος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 ετών

Σχετικά άρθρα

veyron crash

Ο Andy House το 2009 έριξε σε μια λιμνοθάλασσα στο Τέξας την Bugatti Veyron του με την ασφαλιστική εταιρία από την αρχή να ισχυρίζεται πως ο άνδρας την έριξε επίτηδες μέσα στο νερό, απαιτώντας του το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων ως αποζημίωση για απάτη.

Και ενώ για την ιστορία είχαμε να διαβάσουμε κάποια σχετική είδηση εδώ και περίπου 2 χρόνια, σήμερα έγινε γνωστό πως ο House κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει έως και τα 20 χρόνια.

Για εσένα που δεν θυμάσαι την ιστορία θα στη θυμίσω. Ο Andy House είχε πάρει δάνειο 1 εκατ. δολάρια από τον Lloyd Gillespie το 2009 για να αγοράσει την Veyron του 2006. Ως συλλέκτης αυτοκινήτων, την ασφάλισε στην ασφαλιστική Philadelphia Indemnity Insurance. Μόλις 3 εβδομάδες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο τύπος έριξε την Veyron στη λίμνη, ενώ λίγες εβδομάδες μετά από το περιστατικό, είχε βγάλει την Veyron σε αγγελία ενώ απαιτούσε από την ασφαλιστική εταιρία το ποσό των 2,2 εκατ. δολαρίων.

Αυτό οδήγησε την ασφαλιστική να έχει ενδοιασμούς για το αν πρόκειται για κανονικό ατύχημα ή αν το “μαγείρεψε” ο ιδιοκτήτης. Επίσης ο House έκανε με την Veyron του μέσα σε 3 εβδομάδες, περισσότερα από 1.200 μίλια (1.930 χλμ), περισσότερα από όσα του επιτρέπει το ασφαλιστήριο που είχε υπογράψει.

Ο House είπε στην ασφαλιστική πως έριξε τη Veyron στη λίμνη όταν προσπαθούσε να αποφύγει έναν πελεκάνο, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως έσκυψε να πάρει το κινητό που του είχε πέσει στα πόδια του. Το παράξενο είναι ότι ο House άφησε την Veyron να λειτουργεί για περισσότερα από 15 λεπτά μέσα στη λίμνη καταστρέφοντας έτσι τον κινητήρα. Ο λόγος που το έκανε αυτό, είπε ότι βγήκε από την Veyron χωρίς να την σβήσει, επειδή τον τσιμπούσαν τα κουνούπια.

Το κακό για τον House είναι ότι κάποιος έγραψε με το κινητό του το ατύχημα, που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος πελεκάνος. Έτσι η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια. Η ασφαλιστική έκανε δική της έρευνα και δεν βρήκε ίχνη φρεναρίσματος ενώ ένας πληροφοριοδότης, είπε στην ασφαλιστική, ότι ο House πρόσφερε σε κάποιον χρήματα, ώστε να την κάψει, για να πάρει πίσω τα 2.000.000 δολάρια από την ασφαλιστική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...