Ο Ecclestone βοήθησε την Caterham ώστε να βρεθεί στο Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

15241120228_453ebedd5c_k

Όχι, ο Bernie δεν άλλαξε στάση απέναντι στα προβλήματα των μικρότερων ομάδων, αλλά όπως μας λέει ο ίδιος, μετέφερε το φορτίο της Caterham προς το Abu Dhabi, δωρεάν. Στο Βρετανό ανήκει και η εταιρεία που μεταφέρει το υλικό των ομάδων από αγώνα σε αγώνα, σε ολόκληρο τον πλανήτη, και αυτή τη φορά δεν χρέωσε την υπηρεσία που προσφέρθηκε.

Ήθελαν να πάνε (στο Abu Dhabi), έτσι μεταφέραμε (το φορτίο τους) χωρίς κανένα κόστος για αυτούς. Οπότε, τους βοηθήσαμε τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, κάτι που δεν χρειαζόταν να γίνει. Ακόμη, ναυλώσαμε κι άλλο ένα αεροπλάνο για να τους μεταφέρει.

Ξεπεράσαμε λίγο τα όρια, αλλά ούτως ή άλλως, το κάναμε.

Σε ό,τι αφορά τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες ώρες και ανέφεραν εμφάνιση της Marussia για τον αγώνα στο Yas Marina Circuit, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Graeme Lowdon, δεν είδε κάποια θετική εξέλιξη από τις συζητήσεις που έλαβαν χώρα, με την ομάδα, πλέον και τυπικά, να μην αγωνίζεται στο Abu Dhabi. Η Marussia σκόραρε φέτος τους πρώτους της βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Caterham καταλαμβάνει την τελευταία, με μηδενική συγκομιδή.

Χωρίς τίτλο

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Caterham F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα