Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Mercedes GLE Coupe

Σχετικά άρθρα

Mercedes GLE Coupe leaked photo

Αυτές είναι οι πρώτες επίσης φωτογραφίες της Mercedes GLE Coupe, με το μοντέλο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση του Detroit στα μέσα Ιανουαρίου.

Mercedes GLE Coupe leaked photo

Το αυτοκίνητο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Concept SUV Coupe, με την γερμανική εταιρία ουσιαστικά να ζηλεύει την επιτυχία της BMW X6 και να παρουσιάζει την πρόταση της. Η GLE Coupe διαθέτει μια προεξέχουσα μάσκα με μονή μπάρα στη μέση, που φιλοξενεί το αστέρι, ενώ τα φωτιστικά σώματα φέρνουν σε αυτά της S-Class. Η νέα προσθήκη στη SUV γκάμα της Mercedes έχει coupe χαρακτηριστικά στο τελείωμα της οροφής, με αρκετά δυναμική και διακριτή ουρά.

Mercedes GLE Coupe leaked photo

Στο εσωτερικό της βλέπουμε ότι είναι σχεδόν αυτούσιο της M-Class (η οποία θα μετονομαστεί σε GLE στο επερχόμενο facelift), και εφοδιάζεται με ένα νέο τιμόνι, γυαλιστεροί τραπεζοειδής αεραγωγοί, αρκετές ξύλινες επενδύσεις, με την μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, COMAND, να δεσπόζει στο κέντρο. Επίσης, μπροστά από το κεντρικό υποβραχιόνιο υπάρχει ο διακόπτης χειρισμού του συστήματος COMAND.

Mercedes GLE Coupe leaked photo

Τέλος, από μηχανικής άποψης θα υπάρχουν τέσσερα εκδόσεις, αρχής γενομένης της πετρελαιοκίνητης GLE 350d με τον 3.0-λίτρο V6 απόδοσης 258 ίππων και 620 Nm ροπής. Ακολουθεί η GLE 400 4MATIC με τον V6 βενζινοκινητήρας 3.5-λίτρων απόδοσης 333 ίππων και 480 Nm ροπής, η GLE 450 AMG Sport με τον V8 4.6-λίτρων απόδοσης 367 ίππων και 520 Nm ροπή, ενώ η ισχυρότερη GLE 63 AMG Coupe θα κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα και θα διαθέτει κάτω από το καπό της τον twin-turbo 5,5-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης τουλάχιστον 525 ίππων και 700 Nm ροπής.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...