Η Alfa Romeo επιστρέφει στους αγώνες με τον Larini;

Σχετικά άρθρα

Alfa_Romeo_155_2.5_V6_DTM_e

Καλά νέα για τους Alfisti αφού αν αληθεύουν Ιταλικές φήμες, τα ονόματα Nicola Larini και Alfa Romeo θα επιστρέψουν μαζί στις πίστες.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις μάχες του Ιταλού πίσω από το τιμόνι μίας Alfa Romeo 155 V6 Ti με τα ασημένια βέλη της Mercedes στο DTM; Η επιστροφή όμως του Larini και της Alfa Romeo στις πίστες δεν θα είναι στο Γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού. Αντιθέτως, θα είναι στο VLN και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα στο Nurburgring όπου αν καρποφορήσουν οι συζητήσεις του Ιταλού με την Alfa Romeo, θα τον δούμε πίσω από το τιμόνι μίας Giulietta QV να προσπαθεί να δαμάσει την Πράσινη Κόλαση. Ακούγεται μάλιστα πως η ομάδα με την οποία θα συμμετέχει ο Larini στον αγώνα, θα είναι αυτή του φίλου του και πρώην συναδέλφου, Gianni Giudici, του οποίου ο γιος, Claudio, συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Λέγεται μάλιστα πως η ομάδα θα γιορτάσει την επιστροφή του Larini στις αρχές του Μαρτίου, ξεκινώντας με δύο Alfa Romeo Giulietta QV από το Castello Sforzesco στο κέντρο του Μιλάνο, για να καταλήξουν στο Nurburgring.

ΠηγήClub Alfa

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ιταλική κυβέρνηση: Παράνομη η κατασκευή της Alfa Romeo Milano στην Πολωνία

Και ο "πόλεμος" λέξεων μεταξύ της εθνικιστικής ιταλικής κυβέρνησης, υπό την πρωθυπουργό Giorgia Meloni και της Stellantis καλά κρατεί, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται...