15de3e70-9a82-11e4-a82c-b3c8f9519585__MG_0979

Ήταν λίγο ή πολύ αναμενόμενο, μετά την παρουσίαση της Shelby GT350 προ ολίγου καιρού και της πιο σκληροπυρηνικής, Shelby GT350R στην έκθεση του Detroit, να διαρρεύσει το δελτίο παραγγελίας των δύο μοντέλων.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που εξασφάλισε το Mustang6G τα μοντέλα εξοπλίζονται με HID εμπρός φώτα, “σειριακά” LED πίσω φώτα, keyless entry σύστημα, air condition, καθίσματα της Recaro με suede επένδυση κ.ά. Από εκεί και πέρα, η GT350 που εντοπίζεται στον κατάλογο ως “900A”, μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα πακέτα όπως το “Technology Package” που προσθέτει Magneride ανάρτηση με “heavy duty” εμπρός ελατήρια, δερμάτινα καθίσματα, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα, διζωνικό κλιματισμό κλπ ή το “Track Package” που επίσης περιλαμβάνει την Magneride ανάρτηση με τα ανθεκτικότερα ελατήρια αλλά κάνει την Mustang πιο ετοιμοπόλεμη με ψυγεία για το λάδι του κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων και το διαφορικό ενώ προσθέτει και μία μπάρα θόλων μπροστά.

Αυτά τα πακέτα, δεν είναι διαθέσιμα για την GT350R που αναγνωρίζεται στον κατάλογο ως “920A”. Γι’ αυτή, διαθέσιμο είναι το “Electronics Package” που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του Technology Package της GT350 αλλά όχι τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, δερμάτινα και θερμαινόμενα/κλιματιζόμενα καθίσματα πχ

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα σε 8 χρώματα, μεταξύ των οποίων και 2 αποκλειστικά ενώ ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρεται το “Liquid Blue” που φορούσε το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στο Detroit. Φυσικά στον κατάλογο υπάρχουν και οι ρίγες.