Η Koenigsegg teasάρει το Regera, ένα megacar που θα φέρει στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Koenigsegg Regera teaser

Πολλά και ενδιαφέρονται τα νέα που προέρχονται από την Koenigsegg για την έκθεση της Γενεύης, καθώς μετά την χθεσινή ανακοίνωση για την Agera RS, σήμερα επιβεβαίωσε ότι θα φέρει άλλο ένα αυτοκίνητο, που το ονομάζει Regera.

Το μυστηριώδες αυτό μοντέλο, πιθανώς να είναι το entry-level supercar που θα τοποθετηθεί κάτω από την Agera, που έχει ήδη επιβεβαιώσει η Koenigsegg πως ετοιμάζει. Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το μυστήριο της υπόθεσης είναι ο χαρακτηρισμός “megacar”.

Η εταιρία δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά ο παραπάνω χαρακτηρισμός μπερδεύει λίγο τα πράγματα, καθώς έτσι είχε αναφέρει η εταιρία το One:1. Αυτό σημαίνει πως το Regera μπορεί να φορά το ίδιο μηχανικό σύνολο, των 5-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 1.341 ίππων και 1.371 Nm ροπής. Αναμονή λίγες ημέρες ακόμα.

ΠηγήKoenigsegg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...