Αυτό είναι η έκδοση παραγωγής του Lada Vesta

Σχετικά άρθρα

Lada Vesta production-spec

Η Lada το περασμένο καλοκαίρι στην έκθεση της Μόσχας παρουσίασε το Vesta concept και σήμερα το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής φωτογραφήθηκε μέσα στο εργοστάσιο της εταιρίας. Η αρχική παραγωγή των 49 αυτοκινήτων θα γίνει για διάφορους πιλοτικούς σκοπούς, με το εργοστάσιο στο Izhevsk να συναρμολογεί στη γραμμή παραγωγή του τα αυτοκίνητα που θα απευθύνονται στο κοινό από τις 25 Σεπτεμβρίου. Θα κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή με το ρωσικών προδιαγραφών Nissan Sentra, με τη Lada να σχεδιάζει να παράγει 100.000 αυτοκίνητα κατά το πρώτο της πλήρες χρόνο.

Από τις φωτογραφίες διακρίνεται ότι οι αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο είναι αρκετά περιορισμένες, χάνοντας μόνο λίγα από τα εντυπωσιακά του στοιχεία. Όπως και να έχει, το σύνολο είναι αρκετά καλαίσθητο και ελκυστικό, έχοντας κατά νου τα υπόλοιπα μοντέλα της AvtoVAZ.

Lada Vesta production-spec

Τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά το Vesta αναμένεται να φοράει έναν 1.600άρη τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα με 87, 106 και 114 άλογα που θα συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο (πιθανώς και ένα αυτόματο) που θα στέλνει τη κίνηση στους εμπρός τροχούς. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού και 18 εξωτερικά χρώματα, με τη τελική του τιμή να μην γίνεται ακόμα γνωστή εξαιτίας της αστάθειας του ρώσικου νομίσματος.

 

Πηγή wroom.ru

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Lada Niva αποκτά ABS και ESP

Παρά το γεγονός πως το Lada Niva κυκλοφορεί από το 1977, το ρώσικo μοντέλο αρνείται να "πεθάνει" και η εταιρία ανακοίνωσε την MY2024 έκδοση...

Η Lada παρουσίασε το X-Cross 5, ένα rebadged μοντέλο της κινέζικης FAW

Η Renault διέκοψε τις σχέσεις της με τη Lada εξαιτίας της συνεχιζόμενης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία να στρέφεται στην...