Ο Bob Bell στη Manor Marussia

Σχετικά άρθρα

Bob Bell

Μία πολύ καλή μεταγραφή σε τεχνικό επίπεδο πραγματοποίησε η Manor Marussia, μιας και κατάφερε να υπογράψει με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Mercedes, Βοb Bell. Ο Βρετανός τοποθετήθηκε ως τεχνικός σύμβουλος της ομάδας και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα για μια καλύτερη πορεία στο μέλλον. Απορίας άξιον είναι βέβαια, πως ένας τέτοιος γνώστης της F1 κατέληξε στη μικρή αυτή ομάδα και όχι σε κάποια πρωτοκλασάτη.

Για όσους δεν θυμούνται τα κατορθώματα του Bell, o Νότιο-Ιρλανδός είναι απόφοιτος του Queen’s University, ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 στη McLaren από την οποία αποχώρησε το 1990, ενώ το 1997 μετακόμισε στην Benetton μέχρι το 1999, με τον επόμενο σταθμό τη Jordan. Το 2001 έφυγε και από την ομάδα του τρελό-Eddie με προορισμό την Renault, όπου σαν τεχνικός διευθυντής κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2005 και 2006. Το 2011 πήγε στη Mercedes από την οποία παραιτήθηκε το 2013, αλλά λόγο συμβολαίου έμεινε ελεύθερος το Νοέμβριο του 2014.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...