Το Polaris Slingshot έρχεται στην Ευρώπη!

Σχετικά άρθρα

polaris-slingshot-arrives-in-europe-prepare-for-awesome-fun-video-photo-gallery_1

Ενώ μέχρι πέρυσι πιστεύαμε ότι το Polaris Slingshot δεν θα περάσει τον Ατλαντικό και ότι ολόκληρη η Ευρώπη θα χάσει την ευκαιρία να αγοράσει αυτό το τρίκυκλο, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα λανσαριστεί μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2015!

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την Polaris, το Slingshot συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία μίας μοτοσυκλέτας και ενός σπορ αυτοκινήτου με σχεδιασμό που παραπέμπει έντονα στο KTM X-Bow –δεν το λέει η εταιρία αυτό, αλλά εγώ. Είναι τρίκυκλο, με δύο τροχούς στον εμπρός άξονα και έναν στον πίσω και κινείται από έναν Ecotec κινητήρα 2.4 λίτρων της GM που αποδίδει 173 άλογα και 225 Nm ροπής. Αυτός, συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων που στέλνει την κίνηση στον πίσω τροχό μέσω ενός ιμάντα. Ζυγίζει μόλις 771 κιλά και εξοπλίζεται με τρία δισκόφρενα, ABS, ESP και traction control.

Η τιμή του στις Η.Π.Α. ξεκινά από τα $21.199 δολάρια ενώ η κορυφαία, SL έκδοση, φτάνει τα $25.199. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πληροφόρηση για τις τιμές στην Ευρώπη. Τουλάχιστον όχι ακόμα!

ΠηγήPolaris

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...