Τρομαγμένος ο Button από τη Βραζιλία

Σχετικά άρθρα

Jenson Button

Ο χθεσινός αγώνας ήταν ο 13ος φετινός που η McLaren δε βαθμολογήθηκε. Μάλιστα, ήταν ένας από τους χειρότερους για τη βρετανική ομάδα, με τους Jenson Button και Fernando Alonso να τερματίζουν στις θέσεις 14 και 15 -μετά από την ακύρωση του Felipe Massa-. Και οι δύο οδηγοί δέχθηκαν γύρο από τους πρώτους, καθώς ο αγωνιστικός ρυθμός της MP4-30 ήταν κακός.

Η σεζόν έχει τελειώσει εδώ και μήνες για τη βρετανική ομάδα, με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται στο 2016 και τον Alonso να πιστεύει ότι το νέο μονοθέσιο θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αν και οι φίλαθλοι της ομάδας δυσκολεύονται να πιστέψουν κάτι πριν από τα δείγματα στην πίστα. Ο Button προσπαθεί να υποβαθμίσει τον κακό αγώνα για τη McLaren, αλλά λέει πως η ταχύτητα των πρώτων ήταν τρομακτική.

Δεν ήταν τόσο άσχημα στην πραγματικότητα, τερματίσαμε στην 15η θέση! Αλλά, ήμασταν 12 δευτερόλεπτα από την 10η θέση, μια διαφορά που ήταν μικρότερη από αυτή που περιμέναμε. Όσο για τους πρώτους, δεχθήκαμε γύρο και, όταν μας πέρασαν, ήταν τρομακτικό το πόσο γρήγοροι είναι παντού και ειδικά στις ευθείες.

Jenson Button leads Fernando Alonso.

Ο αγώνας είχε και μερικά θετικά για τον Πρωταθλητής του 2009. Όπως λέει ο ίδιος, το βρετανικό αυτοκίνητο στις στροφές ήταν καλό, η γενικότερη αίσθησή του ήταν θετική, ενώ κατάφεραν να φτάσουν και τα δύο μονοθέσια στον τερματισμό.

Στο μεσαίο κομμάτι, στις στροφές, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και μπορούσαμε να το διασκεδάσουμε λίγο. Αλλά, δεν μπορούσαμε να περάσουμε κανέναν. Ήταν τόσο πίσω (τα κορυφαία μονοθέσια) και ξαφνικά ήταν δίπλα μας στην πρώτη στροφή, έτσι είναι πραγματικά δύσκολο να κρίνουμε. Αλλά, νομίζω ότι υπάρχουν μερικά θετικά, ξεκινώντας από το γεγονός ότι είχαμε δύο μονοθέσια στον τερματισμό , αλλά το πιο σημαντικό είναι η αίσθηση του μονοθεσίου. Θα είμαι στο εργοστάσιο την Πέμπτη κι ελπίζω να βρούμε έναν τρόπο για να πάμε λίγο ακόμα μπροστά.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα