Έκθεση Γενεύης 2016 με 120 πρεμιέρες – Τι θα δούμε

Σχετικά άρθρα

geneva 2016 banner

Από την επόμενη Δευτέρα 29 του μηνός, “μετακομίζουμε”. Η συντακτική ομάδα του Autoblog.gr, για ακόμη μια φορά θα δώσει το παρών στη Γενεύη, ώστε να καλύψει με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει, την 88η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η έκθεση που θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Palexpo, θα φιλοξενήσει 120 παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες θα γίνουν στη φετινή έκθεση, με τις εργασίες να έχουνε ήδη ξεκινήσει όπως δείχνουνε οι δύο webcams. Η έκθεση θα λάβει μέρος στο Palexpo, σε 7 περίπτερα συνολικής έκτασης 77.323 τετραγωνικών μέτρων, ενώ θα υπάρχουν περίπου 200 εκθέτες από 30 χώρες. Οι πύλες θα ανοίξουν για τους δημοσιογράφους την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου όπου αναμένεται να παραβρεθούν περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι των media για να καταγράψουν τα εκθέματα με 67 συνεντεύξεις τύπου να λαμβάνουν χώρα στην Ελβετική πόλη, με 900 αυτοκίνητα να βρίσκονται μέσα στο Palexpo. Επίσης εκεί θα δοθεί και το βραβείο για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς World Car Of The Year 2016.

Για το κοινό οι πύλες θα ανοίξουν από την Πέμπτη 3 Μαρτίου και θα παραμείνουν ανοικτές για 11 ημέρες έως και τις 13 Μαρτίου. Αναμένεται ότι περίπου 650.00 – 700.000 θα είναι οι φετινοί επισκέπτες που θα μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ τις καθημερινές, και από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

Ατραξίον της φετινής έκθεσης αναμένεται να είναι η Bugatti Chiron, η Alfa Romeo Giulia, η Koenigsegg Regera, η Lamborghini Centenario, η Pagani Huayra BC, η Ferrari GTC4Lusso και άλλα πολλά, που για να μην σε κουράζω, δες στη συνέχεια την αναλυτική λίστα όλων των αυτοκινήτων που θα υπάρχουν στο Palexpo της Γενεύης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Cadillac, Donkervoort και MINI δεν θα έχουν παρουσία στην έκθεση της ελβετικής πόλης.

Εμείς, για ακόμη μια φορά, θα δώσουμε το παρόν στην Ελβετική πόλη, εκεί που για σχεδόν μια εβδομάδα θα χτυπά η καρδιά της αυτοκίνησης ώστε να σου μεταφέρουμε τα πάντα που θα συμβούν στο Palexpo. Εσύ για να μην χάσεις κάποιο από τα αυτοκίνητα επισκέψου την κατηγορία της έκθεσης, ακολούθησε μας στο Facebook και στο Twitter και εγγράψου στο RSS Feed μας, για να έχεις πάντα τα τελευταία νέα.

Πάμε να δούμε μέχρι στιγμής τι αυτοκίνητα γνωρίζουμε ότι θα παρουσιαστούν εκεί 100%, αλλά είναι σίγουρο ότι οι εταιρίες θα κάνουν την έκπληξη και θα μας παρουσιάσουν σίγουρα περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που ήδη έχουνε ανακοινώσει.

Η λίστα θα ανανεώνεται με κάθε νέα παρουσίαση που θα ανακοινωθεί.

Αυτοκίνητα

Alfa Romeo

Alpine

Apollo

Arash

Aston Martin

Audi

Bentley

BMW

Bugatti

Borgward


Carrozzeria Touring Superleggera

Citroen

DS

Ferrari

Fiat

Ford

Honda

Hyundai

Italdesign

Jaguar

Jeep

Koenigsegg

Kia

Lamborghini

Lotus

Lexus

Mazda

Maserati

McLaren

Mercedes

Mitsubishi

Morgan

NanoFlowcell


Nissan

Opel

Pagani

Pininfarina

Peugeot

Porsche

Rolls Royce

Renault

Rimac

SsangYong

Seat

Skoda

Spyker

Suzuki

TechRules

Toyota

Volkswagen

Volvo

Zenvo

Βελτιωτές

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...