Πωλείται μια από τις 883 Alfa Romeo Milano Verde

Σχετικά άρθρα

Alfa_Romeo_Milano_Verde_01

Η Alfa Romeo παρουσίασε την 75 τον Μάιο του 1985, και ονομάστηκε έτσι για να γιορτάσει τα 75 χρόνια της Μιλανέζικης φίρμας, ενώ στην Βόρεια Αμερική έκανε καριέρα με το όνομα Milano.

Alfa_Romeo_Milano_Verde_04

Το αυτοκίνητο ήταν η πρόταση της εταιρία για τη πολυτελή μεσαία κατηγορία, με τον σχεδιασμό του να ήταν αποτέλεσμα του Alfa Romeo Centro Stile και του επικεφαλής του, Ermanno Cressoni. Με τον κινητήρα μπροστά, το πίσω τοποθετημένο transaxle κιβώτιο έστελνε τη δύναμη στου πίσω τροχούς, με την παραγωγή του μοντέλου να χωρίζεται σε δύο σειρές. Η Series I κυκλοφόρησε το 1986 και το 1987, ενώ μετά το facelift, η Series II ήταν που κυκλοφόρησε στην Αμερική από το 1987 μέχρι το 1989. Περίπου 4.000 αυτοκίνητα εισήχθησαν στην Αμερική, εξ αυτών τα 883 ήταν στην κορυφαία Verde έκδοση, η οποία κυκλοφόρησε μόνο το 1988.

Alfa_Romeo_Milano_Verde_08

Αυτή διέθετε έναν 3-λίτρο V6 κινητήρα απόδοσης 188 ίππων, ο οποίος συνδυαζόταν με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Διέθετε ABS, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, πλαστικά προστατευτικά στο αμάξωμα και πίσω αεροτομή. Και όπως κατάλαβες, μια  Alfa Romeo Milano Verde βρίσκεται προς πώληση στο eBay, έχοντας μόνο έναν ιδιοκτήτη όλα αυτά τα χρόνια. Πωλείται για 12.500 δολάρια (€11.300) και διαθέτει το εσωτερικό της Recaro, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει ότι φυλασσόταν πάντα σε γκαράζ και δεν είχε καπνίσει κανείς μέσα. Έχει διανύσει σχεδόν 251.000 χλμ., και υπάρχουν όλες οι εγγραφές για τα σέρβις που έχει περάσει.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα