Η Zenos στρέφεται στο crowd funding

Σχετικά άρθρα

2016-Zenos-Z10-R-1

Είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι η Zenos, μία εταιρία που ιδρύθηκε από πρώην εργαζόμενους της Caterham και προς το παρόν πουλά μόνο το E10, ετοιμάζεται να μεγαλώσει την γκάμα της με δύο επιπλέον μοντέλα: το E11 και το E12. Τώρα, μέσω του επιχειρησιακού διευθυντή της εταιρίας, Mark Edwards, μαθαίνουμε ότι για να επιταχυνθεί η εξέλιξη των νέων αυτών μοντέλων, η Zenos στρέφεται στο crowd funding.

Η καμπάνια που δημιουργήθηκε έχει ως τελικό στόχο τα €950.000 και μέσα σε τρεις ημέρες, η Αγγλική εταιρία έχει ήδη συγκεντρώσει €130.000! Όπως εξηγεί ο Edwards, οι επενδυτές έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν όσο μπορούν, από €13 έως €63.000 και ανάλογα θα είναι και τα οφέλη τους. Για παράδειγμα, όποιος επενδύσει €630 θα αποκτήσει μία περιορισμένης έκδοσης αφίσα ενώ για οι γενναιόδωροι, αυτοί που θα επενδύσουν €63.000, θα αποκτήσουν μία θέση στην επιτροπή σχεδιασμού της Zenos!

Όσο για τα μοντέλα; Πρόκειται για δύο αυτοκίνητα που στοχεύουν περισσότερο στην άνεση και την χρηστικότητα απ’ ότι το E10, αλλά χωρίς να θυσιάζουν την εμπειρία της οδήγησης. Θα διαθέτουν για παράδειγμα “πολυτέλειες” όπως οι πόρτες… Μέχρι στιγμής αυτά μόνο γνωρίζουμε αν και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι κάτω από το καπό των E11 και E12 θα βρίσκεται κάποιος Ecoboost κινητήρας της Ford, πιθανώς αυτός των 2.3 λίτρων, σαν αυτόν που κινεί το E10 R.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...