Ανατινάξεις και πτώσεις από τον 6ο όροφο στα γυρίσματα του Fast and Furious 8

Σχετικά άρθρα

fast and furious

Το Fast and Furious φτάνει πλέον στην 8η ταινία και σήμερα θα δούμε video από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε η ομάδα παραγωγής σε Ισλανδία, Κούβα αλλά και Κλίβελαντ. Σε αυτά θα δεις εκρήξεις, σκηνές καταδίωξης και δράσης ακόμη και το πως οι παραγωγοί πέταξαν δεκάδες αυτοκίνητα από τον 6ο όροφο ενός parking.

Για τα γυρίσματα μόνο μιας σκηνής, επιστρατεύτηκαν δεκάδες αυτοκίνητα, αξίας μεγαλύτερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ, και ανάμεσα σε αυτά συναντάμε από το Nissan IDx NISMO concept (που αποτιμάται στα 2 εκατ. δολάρια) έως μια twin-turbo Lamborghini Gallardo.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017 και εκτός από τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, στη νέα ταινία θα συμμετέχουν, η Helen Mirren, η Charlize Theron, ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο Jason Statham και ο Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray, και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...