“Μoύφα” η κόντρα Dwayne Johnson – Vin Diesel;

Σχετικά άρθρα

rock2

Άνθρακας αποδεικνύεται ο θησαυρός, σύμφωνα με το Life & Style Magazine. Τα όνειρα μας για ένα real life ξυλίκι μεταξύ των δυο “ντουλαπών” του Hollywood φαίνεται πως καταρρέουν, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, το όλο ζήτημα ήταν ένα καλοστημένο publicity stunt.

O -κατά κόσμον- The Rock είχε “στολίσει” με κοσμητικά τους άνδρες συναδέλφους του στα γυρίσματα του Fast 8, όμως όλοι κατάλαβαν ότι τα βέλη του πήγαιναν καρφί προς τον Vin Diesel. Αμέσως άρχισαν να στήνονται υποθετικά σκηνικά, σχετικά με το πως οι δυο “σφίχτερμεν” θα επίλυαν τις διαφορές τους, ενώ και η αιτία για την ξαφνική διαμάχη παρέμενε άγνωστη. Άλλοι πίστευαν πως ανέκυψε θέμα με το κασέ του καθενός, κάποιοι υποστήριξαν πως ο Johnson συμπεριφέρεται σαν ντίβα επειδή -δυστυχώς- ανέστησε το franchise, ενώ υπήρξε και η άποψη πως ο Diesel “πουλάει εξουσία” όντας executive producer.

Τίποτα από όλα αυτά ενδέχεται να ισχύει και ο λόγος είναι ο πρότερος βίος του The Rock, σε συνδυασμό με τη διαφήμιση της 8ης (κι έχουμε ακόμα δρόμο) ταινίας του F ‘n’ F. Το WWE φέρεται να ήρθε σε επαφή με Rock και Vin Diesel, ώστε να στήσουν μια κόντρα και να προωθήσουν έναν συγκεκριμένο αγώνα (δεν αποκαλύπτεται ποιος, αλλά μάλλον πρόκειται είτε για John Cena, είτε για το comeback του Brock Lesnar). Ως επιχειρηματικά μυαλά που αμφότεροι είναι, άδραξαν την ευκαιρία και έφεραν στο προσκήνιο το Fast and Furious 8.

Βέβαια εγείρονται κάποια ερωτηματικά στο τόσο “σημαντικό” ζήτημα. Εάν πρόκειται, όντως, για promotion δεν θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ένταση; Να ανάψουν τα αίματα, να πέσουν “ψιλές” στα γυρίσματα ενώπιον δεκάδων ανθρώπων που θα το έκαναν πρώτο topic στο Twitter κατευθείαν; Αν πάλι μιλάμε για πραγματική ασυμφωνία χαρακτήρων, πώς και δεν τινάχτηκε όλη η ταινία στον αέρα;

Προσωπική εκτίμηση είναι πως η αλήθεια -ως είθισται- βρίσκεται κάπου στη μέση. Λογικά οι δυο άντρες ήρθαν σε σύγκρουση για τον αντίκτυπο που έχει ο καθένας στην εξέλιξη της πλοκής και είχαμε τα “πυροτεχνήματα”. Μετά, σαν ώριμα παιδιά που είναι, έκατσαν, τα βρήκαν και αξιοποίησαν το κλίμα που οι ίδιοι δημιούργησαν προς όφελος τους. Ένα τελευταίο ερώτημα και κλείνουμε: Γιατί στην όλη ιστορία δεν ενεπλάκη κι ο Jason Statham να πάει στη στρατόσφαιρα το ενδιαφέρον; Τροφή για σκέψη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...