Η Nissan έχει έτοιμο πρόγραμμα που θα επιτρέπει την από κοινού ιδιοκτησία του νέου Micra

Σχετικά άρθρα

nissan-micra-paris-2016-03-1024x678

H Nissan θέλοντας να μπει και αυτή στην αγορά με τα οχήματα κοινής χρήσης, το γνωστό πια Car-Sharing, ετοίμασε ένα πρόγραμμα για το νέο Micra που θα επιτρέπει σε μια ομάδα ανθρώπων να το αποκτήσουν από κοινού.

Ο CEO της Nissan, Carlos Ghosn, δήλωσε ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει δοκιμαστικά στο Παρίσι στο τέλος του έτους και θα φέρει τις δυνατότητες των κοινωνικών δικτύων στους δρόμους.

Προχωράμε στο μέλλον όπου η χρήση του αυτοκινήτου θα μπορεί να είναι πιο ευέλικτη, κοινωνική και κοινόχρηστη. Στη Nissan δημιουργούμε νέους τρόπους που θα επιτρέπουν στους οδηγούς να απολαμβάνουν την ελευθερία και τα οικονομικά οφέλη της κοινής ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου. Δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο για να ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα από το νέο Micra, καθώς ενσαρκώνει το όραμα της έξυπνης μετακίνησης της Nissan (Intelligent Mobility).

2017-nissan-micra_827x510_51475141021

Η Nissan έχει βαφτίσει αυτό το πρόγραμμα Intelligent Get&Co Micra και η υπηρεσία θα χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που θα χρησιμοποιεί πληροφορίες από τα προφίλ των κοινωνικών δικτύων και τεχνολογία εντοπισμού τοποθεσίας για να βρίσκει συμβατούς ιδιοκτήτες με παρόμοιες ανάγκες οδήγησης.

Οι οδηγοί που οι ανάγκες τους είναι συμβατές θα μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα και να αποκτήσουν μαζί με τους υπόλοιπους το νέο Micra Acenta με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με μηνιαία τιμολόγηση βάσει των χιλιομέτρων και της χρήσης του αυτοκινήτου. Η μόνη συμφωνία που θα πρέπει να κάνουν μεταξύ τους είναι στο ετήσιο όριο χιλιομέτρων που δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 15.000 χιλιόμετρα.

ΠηγήNissan

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...