Τι και αν η Faraday Future συνεχίζει να teasάρει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιάσει στις αρχές του 2017 στην CES; Οι αρνητικές ειδήσεις γι’αυτή όλο και πληθαίνουν και τώρα έγινε γνωστό πως ο Marco Mattiacci, ο πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, που είχε αναλάβει την θέση του επικεφαλής της εταιρίας αλλά του εμπορικού διευθυντή, αποτελεί παρελθόν από αυτή.

Από την εταιρία αποχώρησε επίσης και ο Joerg Sommer, που είχε αφήσει την Volkswagen για να πάει σε αυτή. Ο Sommer κατείχε την θέση του αντιπροέδρου του τμήματος μάρκετινγκ και ανάπτυξης. Αναφορές θέλουν τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της εταιρίας, τον Jia Yueting, ο οποίος έχει ξεκινήσει και την LeEco, να αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο την Faraday Future, βάζοντας 300 εκατ. δολάρια από τα προσωπικά του χρήματα στην εταιρία, ενώ αναζητά και νέους επενδυτές.

Η εταιρία πάντως έδωσε δύο ακόμη teaser video από το αυτοκίνητό της, με το πρώτο να μας δείχνει πως είναι γρηγορότερο στην επιτάχυνση από το Model S P100D, ενώ το δεύτερο μας δείχνει τους πλαϊνούς καθρέπτες που μπορούν να αντικατασταθούν από κάμερες.