Ο Gilles Simon αποχώρησε από τη Honda

Σχετικά άρθρα

Προκειμένου να πλησιάσει τη McLaren και να κλείσει την ψαλίδα από τον ανταγωνισμό, οι μηχανικοί της Honda αποφάσισαν να αλλάξουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το power unit, όπως έκανε και η Renault. Κινήσεις σαν κι αυτές εμπεριέχουν ρίσκο, και αυτό φάνηκε από τα προβλήματα που αντιμετώπισε η McLaren στο πρώτο τεστ.

Τα πράγματα στην Honda δεν κυλούν και τόσο ομαλά, αν κρίνουμε και από την αποχώρηση του Gilles Simon. Ίσως και να μην τον γνωρίζεις, αλλά ο Simon εργάστηκε ως σύμβουλος δίπλα τους Ιάπωνες μηχανικούς για το power unit της Formula 1, από το 2013, ενώ προηγουμένως ο 58χρονος είχε εργαστεί για τη Ferrari, στα επιτυχημένα χρόνια της κυριαρχίας των Ιταλών και του Michael Schumacher.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τη Honda, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία δεν γνωστοποίησε τους λόγους αποχώρησης. Πιθανολογείται ότι οι ιδέες του Simon δεν έβρισκαν ανταπόκριση, συνεπώς ο guru δεν είχε θέση στην εταιρεία.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Pat Symonds σύμβουλος της Andretti για να μπει στην F1

Μετά από 7 χρόνια ως επικεφαλής τεχνικός διευθυντής της F1, διαδραματίζοντας κρίσιμο ρόλο στην εγγραφή των τεχνικών κανονισμών της F1 για το 2022 και...

Ο Hamilton έχει περιουσία 350 εκατ. λιρών

O Lewis Hamilton είναι ο 350ος πλουσιότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 350 εκατ. λίρες, σύμφωνα με την...