Η McLaren αυτή τη περίοδο, μετά την παρουσίαση της 720S, ετοιμάζει το Hyper-GT, τον πνευματικό διάδοχο της McLaren F1, αλλά όπως είπε ο Ansar Ali, ο επικεφαλής της McLaren Special Operations (MSO), αυτός και η ομάδα του θα κατασκευάζουν κάθε χρόνο δύο με τρία one-off αυτοκίνητα.

Το Hyper-GT θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019 και θα είναι μόλις το δεύτερο bespoke μοντέλο της McLaren, μετά το X-1. O Ali είπε πως η MSO θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτης της να συνεργαστούν με την εταιρία στην ανάπτυξη των δικών τους one-off μοντέλων, με αυτά να παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό, μόνο αν το επιθυμούν οι ίδιοι. Η διαδικασία κατασκευής ενός one-off μοντέλου της McLaren πλέον απαιτεί 18 μήνες, με αντίστοιχο πρόγραμμα να “τρέχει” εδώ και χρόνια και η Ferrari.

Στις σχετικές ειδήσεις η McLaren ανακοίνωσε ορισμένα αξεσουάρ για τις 540C, 570S και 570GT. Είναι διαθέσιμα από σήμερα σε όλες τις αντιπροσωπείες της εταιρίας παγκοσμίως και ανάμεσά τους συναντάμε εσωτερικά και εξωτερικά καλύμματα, προστατευτικές ποδιές για το μπροστά spoiler, νέες ζάντες, νέα χρώματα για τις δαγκάνες των φρένων, carbon μέρη, χρωματιστές ζώνες ασφαλείας, carbon τιμόνι, μεγαλύτερα paddles και carbon διακοσμητικά.