Όταν είσαι ιδιοκτήτης ενός supercar η ενός ακριβού αυτοκινήτου τέλος πάντων, σίγουρα σε απασχολούν πολλά που έχουν να κάνουν με αυτό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η συντήρηση του, τα ελαστικά του που μπορεί να κάνουν κάποιες (αρκετές) χιλιάδες ευρώ αλλά σίγουρα και το που περνάει το χρόνο του όταν δεν το χαίρεσαι. Ή αλλιώς το parking του.

Λύση σε αυτό το πρόβλημα στο κεντρικό Λονδίνο, όπου η συγκέντρωση των πολυτελών και ακριβών αυτοκινήτων είναι λίγο υψηλότερη από τις περισσότερες περιοχές του κόσμου, επιχειρεί να δώσει η Windrush Car Storage του επιχειρηματία Tim Earnshaw.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα υπόγειο parking, αν και η συγκεκριμένη λέξη ίσως είναι λίγο άστοχη όπως θα δεις παρακάτω. Προσφέρει ανέσεις που θα μπορούσαν να συγκριθούν με αυτές ενός 5στερου ξενοδοχείου: ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία στον χώρο, καθημερινός έλεγχος των αυτοκινήτων, φόρτιση μπαταρίας είναι μερικά από αυτές.

Συμπεριφερόμαστε στα αυτοκίνητα σαν να είναι δικά μας. Τους παρέχουμε τις καλύτερες και πιο πολυτελείς υπηρεσίες ώστε οι ιδιοκτήτες τους να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους,

λέει ο Earnshaw ενώ τονίζει πως η εμπειρία του στην ομάδα F1 της Ferrari του έχει δείξει πόσο σημαντική είναι η σωστή “αποθήκευση” και η φροντίδα των αυτοκίνητων.

Αν αναρωτιέσαι τι είδους αυτοκίνητα περιλαμβάνει το parking πολυτελείας, αυτά είναι μερικές Veyron, Ferrari, Porsche, μια Lancia Delta Integrale, ένα Ford Capri 3.0S και McLaren P1 μεταξύ άλλων. Και αν αναρωτιέσαι και για το κόστος, αυτό ανέρχεται στις 480 λίρες Αγγλίας (€550) για τις εγκαταστάσεις στο Λονδίνο και £270 (€310) για αυτές στο Cotswolds, όπου και η εταιρία έχει επεκταθεί πρόσφατα.