Πωλείται η σαγηνευτική Lamborghini Diablo SE30 του “Cosmic Girl”

Σχετικά άρθρα

Eσύ, φίλτατε αναγνώστη, που έχεις μεγαλώσει στα ’90s, εσύ που χαλαρά θα είχες μόνιμα την τηλεόραση κολλημένη στο MTV, την κυρία από την Sant’Agata την γνωρίζεις προφανώς, σωστά; Επίτρεψέ μου να κάνω ένα ευχάριστο, μουσικό διάλειμμα με τον Jay Kay και την μπαντάρα του σε ένα video clip χάρμα οφθαλμών:

1997 και το Cosmic Girl ακούγεται παντού, με τρεις “Ιταλίδες” να πρωταγωνιστούν στο ομώνυμο video clip. Οι 2 κυρίες είναι από το Maranello, Ferrari F355 και Ferrari F40, με το τρίο να συμπληρώνεται με το “Διαβολάκο” από την Sant’Agata, τη Diablo SE30. Μαγευτικά πλάνα από τη διαδρομή στο Gado de Gata στην Ισπανία, με την F40 να είναι του drummer των Pink Floyd, Nick Mason , που την οδηγεί κιόλας στο βίντεο.

Είναι ώρα, λοιπόν, αυτή η Diablo να αλλάξει ιδιοκτήτη. Δε μιλάμε για έναν οποιοδήποτε “Διάβολο”-πέραν της συμμετοχής του στο video clip- καθώς, πρόκειται για την επετειακή έκδοση για τον εορτασμό των 30 χρόνων της Lamborghini (Special Edition 30 γαρ).

H “Cosmic Girl” Diablo είναι μία από τις 150 SE30 που παρήχθησαν, η υπ’αριθμόν 142. Αυτό που την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη(και πιο σπάνια) είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις 16 δεξιοτίμονες SE30. O petrolhead Jay Kay διέλυσε σε ατύχημα την προσωπική του SE30 και κατόπιν, αγόρασε τη συγκεκριμένη το 1999, αλλά μετά από λίγα χρόνια την πούλησε. Η SE30 άλλαξε τρεις ιδιοκτήτες στα επόμενα χρόνια και ο τελευταίος την κατείχε για τέσσερα χρόνια.

Το οδόμετρο έχει γράψει περί τα 27.000 χιλιόμετρα, η κατάστασή της είναι υπεράνω κριτικής και το Viola Metallic δένει απίστευτα με την εικόνα του ιταλικού “γλυπτού”. Στο εσωτερικό, δεσπόζουν το blue suede εσωτερικό και τα νέα καθίσματα, με μέρη από carbon fibre να καλύπτουν το τούνελ της μετάδοσης και το ταμπλό.

Αν σου περισσεύουν 615.000€-και κάτι ψιλά ακόμη- μπορεί να την κάνεις δική σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στον αριθμό της πηγής. Και μετά, φέρ’την να την πάμε καμιά βόλτα.

Πηγήautotrader

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Lamborghini Huracan STJ: The Last Dance

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan STJ, με την ειδική αυτή έκδοση να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014,...