Νέος αερόψυκτος boxer κινητήρας 500 ίππων από την Singer

Σχετικά άρθρα

Η Singer ξαναχτυπά και παρουσιάζει έναν “ολοκαίνουργιο” αερόψυκτο επίπεδο κινητήρα. Ο κινητήρας αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Williams Advance Engineering και είναι ένας αερόψυκτος ατμοσφαιρικός εξακύλινδρος boxer κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων. Πρακτικά πρόκειται για έναν βελτιωμένο 3,6-λίτρων boxer κινητήρα της Porsche 911 του 1990.

Ο κινητήρας αποδίδει 500 άλογα και στροφάρει έως τις 9.000 σ.α.λ. Τα μέρη του είναι κατασκευασμένα από μαγνήσιο, τιτάνιο, αλουμίνιο, Inconel και carbon, προκειμένου να κρατηθεί το βάρος όσο γίνεται χαμηλότερα.

Ο νέος κινητήρας θα τοποθετείται στις δημιουργίες της Singer και περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτόν θα μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτό που έγινε ήδη γνωστό είναι πως το πρώτο αυτοκίνητο που θα τον φορέσει θα είναι αυτό του Scott Blattner, ο οποίος έχει ήδη τρεις δημιουργίες της Singer στο γκαράζ του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...