Η Acura αποκαλύπτει την facelift έκδοση του RLX, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο περιθώριο του Pebble Beach. Το μοντέλο αποκτά τη νέα γρίλια της εταιρίας, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέες διπλές απολήξεις εξατμίσεων, όπως επίσης και μαύρο διαχύτη.

Κίνηση παίρνει από τον V6 3,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 310 ίππων που συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που στέλνει την κίνηση στον μπροστά άξονα. Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε σύστημα τετραδιεύθυνσης, ενώ το σύστημα τετρακίνησης προσφέρεται στην έκδοση Sport Hybrid, που αποδίδει 377 άλογα και συνδυάζει τον V6 κινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Στο εσωτερικό η Acura τοποθετεί επανασχεδιασμένα κλιματιζόμενα καθίσματα και καλύτερης ποιότητας υλικά. Η σουίτα AcuraWatch βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα διατήρησης και ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας και ενεργό cruise control. Επίσης εξοπλίζεται με το σύστημα Traffic Jam, με ηχοσύστημα Krell Audio System, με περιμετρική κάμερα, με αισθητήρες παρκαρίσματος, με LED φώτα ομίχλης, με ασύρματη εκκίνηση κινητήρα, με θερμαινόμενο τιμόνι και με θερμαινόμενα καθίσματα.