Ο Alonso δηλώνει ανοικτός σε δοκιμές στο NASCAR

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1 τις ημέρες αυτές βρίσκεται στο Charlotte προκειμένου να λάβει μέρος στον 24ωρο αγώνα αντοχής της Daytona και εκεί ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε να οδηγήσει αυτοκίνητα του NASCAR.

Ο Ισπανός δήλωσε πως η οδήγηση ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου στο NASCAR είναι πολύ ιδιαίτερη και χρειάζεται ξεχωριστές οδηγικές ικανότητες, μιας και πρέπει να διαχειρίζεσαι συνεχώς την κίνηση και την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να κερδίσεις έναν αγώνα.

Όπως συμπλήρωσε, θα χρειαστεί αρκετή εμπειρία, κάτι που μεταφράζεται σε πολλά χρόνια, προκειμένου να μπορεί να οδηγήσεις γρήγορα στα NASCAR, κάτι που πλέον σημαίνει πως λόγω ηλικίας δεν μπορεί να αγωνιστεί στα NASCAR μιας και δεν θα είναι στο επίπεδο που θα ήθελε. Ωστόσο δηλώνει ανοικτός στο να πάρει μέρος σε κάποιες δοκιμές με τέτοια αγωνιστικά.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...