Λίγες ημέρες μετά την παραγωγή της 10.000στής Huracan, η Lamborghini γιορτάζει ένα ακόμα ορόσημο. Από το εργοστάσιο της, στην Sant’Agata Bolognese, βγήκε η 300στή αγωνιστική Huracan, από το 2015, όταν και ξεκίνησε η παραγωγή της. Το αγωνιστικό τμήμα Lamborghini Squadra Corse έχει δύο μοντέλα στην γκάμα του, την Huracan Super Trofeo Evo και την Huracan GT3.

H Super Trofeo Evo συναρμολογείται στην ίδια γραμμή παραγωγής με την έκδοση δρόμου της Huracan και έως το τέλος του 2018 υπολογίζεται ότι θα βγουν από το εργοστάσιο περίπου 70 αυτοκίνητα, τα οποία προστίθενται στα 180 της Huracan Super Trofeo.

Η ίδια γραμμή παραγωγής χρησιμοποιείται επίσης για τη Huracan GT3, η οποία από το 2016 μέχρι σήμερα έχει παραχθεί σε 70 μονάδες και έχει κερδίσει 10 διεθνείς τίτλους και τις 24 ώρες της Daytona, μέσα σε μόλις δύο σεζόν.

Το Lamborghini Squadra Corse είναι ένα από τα λίγα τμήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο που μπορεί να υπερηφανεύεται για την κατασκευή των δικών της αγωνιστικών αυτοκινήτων εντελώς “in-house”, από το σχεδιασμό έως την παραγωγή. Σε αντίθεση με τις “απλές” Huracan, στις αγωνιστικές, εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί της Lamborghini Squadra Corse ακολουθούν τα αυτοκίνητα κατά μήκος κάθε σταθμού συναρμολόγησης.