Στο νέο teaser video -πολύ μικρού μήκους- που “ανέβασε” η Audi στην σελίδα της στο Facebook, βλέπουμε στο βάθος και θολωμένο το νέο A1, ενώ στην περιγραφή αναφέρει απλά ότι αυτό θα φοράει μια νέα ανάρτηση και θα προσφέρεται με κινητήρες απόδοσης έως 200 άλογα.

Όπως ξέρουμε, το νέο A1 θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου VW Polo, την MQB A0. Η Audi θα σταματήσει να το προσφέρει σε τρίθυρη έκδοση, ενώ θα το μεγαλώσει σε διαστάσεις, με το μήκος του να αγγίζει τα 4 μέτρα. Αντίστοιχα θα βελτιωθούν οι εσωτερικοί χώροι, ενώ η νέα ανάρτηση θα προσφέρει και προσαρμοζόμενο έλεγχο απόσβεσης, αλλαγές που θα του βελτιώσουν τα κρατήματα και την άνεση.

Από τα προηγούμενα teaser έχουμε δει ότι στο εσωτερικό υπάρχει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MMI Touch, με μια μεγάλη οθόνη αφής, ενώ πιο κάτω υπάρχουν οι διακόπτες του συστήματος κλιματισμού. Επίσης η εταιρία ανακοίνωσε πως το νέο A1 θα φέρει και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ακόμα, μας έχει δείξει το εμπρός αριστερό άκρο, όπου βλέπουμε ένα εκ των σχεδίων των νέων ζαντών, καθώς και τα εμπρός φτερά του.