Επίσημο: Ο Rupert Stadler παρελθόν από την Volkswagen AG και Audi AG

Σχετικά άρθρα

Το VW Group και ο Rupert Stadler ήρθαν σε συμφωνία, ώστε ο πρόεδρος της Audi να αποτελεί πλέον παρελθόν από τα διοικητικά συμβούλια της Volkswagen AG και της Audi AG.

Η εταιρία αναφέρει πως η αποχώρηση του Stadler έχει άμεση ισχύ και πλέον δεν αποτελεί μέλος της ομάδας διαχείρισης της VW. Η VW δηλώνει πως ο Stadler αποχωρεί από αυτή, επειδή λόγω της προφυλάκισής του δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Audi και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας. Πλέον o Stadler θα επικεντρωθεί στην υπεράσπισή του.

Ο Rupert Stadler ξεκίνησε να εργάζεται για την Audi το 1990 και από τότε εργάζεται για λογαριασμό του VW Group. Την 1η Ιανουαρίου του 2003 μπήκε στο διοικητικό συμβούλιο της Audi, ενώ την 1η Ιανουαρίου του 2007 έγινε πρόεδρός της. Την 1η Ιανουαρίου του 2010 έγινε μέλος και του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen AG.

Το VW Group δεν ανακοίνωσε το ύψος της αποζημίωσης που έδωσε στον Stadler ώστε αυτός να αποχωρήσει από την εταιρία 4 χρόνια προτού λήξει το συμβόλαιό του, με ανώνυμες πηγές να δηλώνουν πως ο πρώην CEO της Audi πήρε μια πολύ παχυλή αποζημίωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...
Autoblog.gr