Διέρρευσε σκίτσο του Cupra Terramar

Σχετικά άρθρα

H Cupra έχει κάνει γνωστό ότι ετοιμάζει το πρώτο αποκλειστικά δικό της μοντέλο της, το οποίο θα είναι ένα crossover με coupe σχεδιασμό. Το όνομα του θα είναι Terramar, με αυτό να προέρχεται από το Autodromo de Sitges-Terramar, μια παλιά πίστα κοντά στη Βαρκελώνη, που χτίστηκε τη δεκαετία του 1920. Εκεί μάλιστα η Seat διεξήγαγε και το event παρουσίασης του υπο-brand Cupra νωρίτερα μέσα στο έτος.

Το μοντέλο θα είναι έτοιμο το 2020 και όπως αποκάλυψαν οι φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει πριν από μερικούς μήνες, έχει επιθετική μυώδη σχεδίαση με εξάγωνη μάσκα, μεγάλες εισαγωγές αέρα, LED προβολείς ομίχλης και μεγάλες ζάντες αλουμινίου.

Η λογική λέει πως θα χρησιμοποιεί την MQB πλατφόρμα του VW Group και θα φορά έναν 2,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης άνω των 300 ίππων, που θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης. Η Cupra ετοιμάζει συνολικά 7 μοντέλα μέχρι το 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Cupra Born VZ με 326 άλογα

H Cupra παρουσίασε σήμερα την σπορ έκδοση του Born, την VZ όπως την ονομάζει. Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένος στον πίσω άξονα, που...