Τι κάνει το Renault Megane RS Trophy στο Nurburgring;

Σχετικά άρθρα

Η Renault έχει πάει στο Nurburgring ένα νέο Renault Megane RS Trophy και ενδεχομένως η εταιρία να προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ προσθιοκίνητου μοντέλου στο Nurburgring.

Σήμερα το ρεκόρ το κατέχει η Honda με το Civic Type R που τον Απρίλιο του 2017 σημείωσε χρόνο 7:43.8, με το αυτοκίνητο να φορά τον 1.800αρη turbo κινητήρα που πληροί τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP και αποδίδει 300 άλογα με 420 Nm ροπής όταν συνδυάζεται με το EDC αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και 400 Nm ροπής, όταν συνδυάζεται με το 6-τάχυτο μηχανικό.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,7 δευτερόλεπτα, τα 80-120 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,1 δευτερόλεπτα με 3η σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων, έχοντας τελική ταχύτητα 260 χλμ/ώρα.

Το Renault Megane R.S. Trophy βασίζεται στην έκδοση Cup, ζυγίζει 1.419 κιλά, έχει σκληρότερη ανάρτηση, Τόρσεν μπλοκέ διαφορικό, σύστημα τετραδιεύθυνσης. δίσκους διαστάσεων 355 mm και νέας σχεδίασης ζάντες 19″. Στο εσωτερικό μπορούν να τοποθετηθούν bucket καθίσματα της Recaro επενδυμένα με Alcantara και τοποθετημένα 2 εκατοστά χαμηλότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...