Παρότι το 2018 φάνηκε να ήταν η χρονιά που τελικά η Hyundai θα κατακτούσε τουλάχιστον έναν τίτλο στο WRC, ο απολογισμός της ήταν και πάλι απογοητευτικός, καθώς δεν γεύτηκε τη χαρά της επιτυχίας.

Σήμερα, με μία λιτή ανακοίνωση, η Hyundai Motorsport γνωστοποίησε την απομάκρυνση του Michel Nandan από την ομάδα, με τον Andrea Adamo να παίρνει τη θέση του. Ο Nandan ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά έστησε από το μηδέν την ομάδα της κορεάτικης εταιρίας στο WRC, όντας παράλληλα επικεφαλής της τα τελευταία έξι χρόνια, και είναι αυτός που πληρώνει το γεγονός ότι η Hyundai μετά από έξι χρόνια και σπατάλη πολλών εκατομμυρίων ευρώ, δεν κατάφερε να κατακτήσει κανέναν τίτλο.

Ο Ιταλός Andrea Adamo ήταν επικεφαλής του πελατειακού προγράμματος της Hyundai Motorsport με το i20 R5 και της ομάδας στο Πρωτάθλημα Τουρισμού TCR με το i30 N. Έχει σπουδάσει μηχανολόγος στο Τορίνο, ενώ παλιότερα είχε εργαστεί στη Lola, στην Jas Motorsport για το Civic WTCC, στην Abarth και στην Maserati. Η ανακοίνωση της Hyundai περιγράφει τον Adamo ως διευθυντή της ομάδας, και όχι επικεφαλής όπως ο Nandan, με τον Alain Penasse να είναι team manager.