Ένα τραγούδι από ήχους των Subaru Impreza, Levorg, BRZ, WRX STI

Σχετικά άρθρα

Η Subaru Tecnica International, ή STI, ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube (το οποίο έχει όνομα STI On-Tube) ένα μουσικό βίντεο με τους ξεχωριστούς ήχους να παράγονται από κάποιον κινητήρα των Impreza, Levorg, BRZ, WRX της Subaru.

Το τραγούδι αποτελείται από αρκετά samples, όπως ο ήχος της εκκίνησης του κινητήρα, του ρελαντί, του “μαρσαρίσματος”, καθώς και ο ήχος που παράγεται από την κίνηση του λεβιέ των ταχυτήτων, το τράβηγμα του χειροφρένου και τον ήχο του κουμπιού start/stop.

Οι ήχοι ηχογραφήθηκαν ξεχωριστά και στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένα ρυθμικό edit που μοιάζει με τραγούδι, καθώς υπάρχει και μια μικρή περιορισμένη συνοδεία από παραδοσιακά όργανα. Ενώ το τραγούδι δεν το λες ακριβώς “πιασάρικο”, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό από τεχνική άποψη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...