Επίσημο: Cupra Formentor Concept

Σχετικά άρθρα

Η Cupra αποκαλύπτει το Formentor Concept, το πρωτότυπο του πρώτου της αποκλειστικά δικού της μοντέλου που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020.

Παρότι η Cupra χαρακτηρίζει το μοντέλο ως πρωτότυπο, αυτό δείχνει έτοιμο να περάσει στη παραγωγή. Φορά έναν 2,0-λιτρο plug-in υβριδικό κινητήρα απόδοσης 245 ίππων, που του χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Έχει επιθετική σχεδίαση LED φωτιστικά σώματα, με την ανάρτηση να είναι ενεργή, το σύστημα διεύθυνσης να έχει μεταβαλλόμενη υποβοήθηση και ο οδηγός να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα modes λειτουργίας.

Στο εσωτερικό συναντάμε bucket καθίσματα, σπορ τιμόνι, σκουρόχρωμα χρωμιομένα και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, ψηφιακό πίνακα οργάνων, νέο επιλογέα ταχυτήτων και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 10″.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...