Πλησιάζει η ώρα που Volkswagen θα παρουσιάσει το πρώτο μοντέλο της ID οικογένειας και σήμερα διέρρευσε ένα video από την Πορτογαλία που μας δείχνει τον σχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας του αμιγώς ηλεκτρικού ID3, με την γενική εικόνα να φέρνει αρκετά σε αυτή του BMW i3.

To video ανέβηκε κατά λάθος και αμέσως κατέβηκε αλλά κάποιοι πρόλαβαν να το αποθηκεύσουν και να το μεταφορτώσουν. Από αυτό παρατηρούμε ότι υπάρχουν δύο οθόνες, μια για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και μια για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Κάτω από την κεντρική οθόνη αφής του infotainment βρίσκονται οι διακόπτες του κλιματισμού, ενώ χαμηλότερα υπάρχουν συντομεύσεις για το κεντρικό μενού, τον κλιματισμό, τα αλάρμ, τα συστήματα ασφαλείας και των προγραμμάτων οδήγησης.

Ακόμα, βλέπουμε τα χειριστήρια πίσω από το τιμόνι και τον περιστροφικό διακόπτη που σου δίνει την επιλογή της σχέσης (Drive, Park, Neutral και Reverse). Τέλος, στο τιμόνι υπάρχουν κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών για την ένταση, τις φωνητικές εντολές και έναν επιλογέα.