H Alpina teasάρει τη νέα B3 Touring

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η Alpina να μην ενδιαφέρεται για την βελτίωση των μπροστοκίνητων μοντέλων της BMW, όμως στην έκθεση της Φρανκφούρτης η γερμανική βελτιωτική εταιρία θα παρουσιάσει το B3 Touring. Για το λόγο αυτό έδωσε σήμερα μια teaser φωτογραφία του μοντέλου, με την Alpina να επιλέγει την Touring έκδοση της νέας Σειρά 3 για να μας δείξει τις βελτιώσεις που ετοιμάζει για το αυτοκίνητο.

Η Alpina B3 Touring θα βασίζεται στην M340i Touring, όπου η τελευταία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο της BMW αποδίδει 382 άλογα και 500 Nm ροπή από έναν 3,0-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά turbo κινητήρα. Και ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου της Alpina, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η απόδοση του θα είναι κοντά στα 420 με 440 άλογα, γεφυρώνοντας έτσι το χάσμα που θα υπάρχει με τη νέα M3, η οποία θα αποδίδει 480 και 510 άλογα.

Τέλος, η Alpina στο περίπτερο της στη γερμανική έκθεση -εκτός από τη νέα B3 Touring- θα έχει τα XD3 και XD4, τη B5 Bi-Turbo Touring και τη B7 με τον V12 κινητήρα.

Διάβασε ακόμα

H Alpina δεν ενδιαφέρεται να βελτιώσει τα μπροστοκίνητα μοντέλα της BMW

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...