Τουρκία: 5.000 κλήσεις σε οδηγούς που κάπνιζαν μέσα στα αυτοκίνητά τους

Σχετικά άρθρα

Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι στην Τουρκία πήραν χρηματικό πρόστιμο μέσα σε μια ημέρα, επειδή κάπνιζαν στα αυτοκίνητά τους, όπως ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών της γείτονος χώρας.

37.065 αστυνομικοί και 169 εκπαιδευμένα σκυλιά, έκαναν περίπου 150.000 ελέγχους σε αυτοκίνητα τις 26 Σεπτεμβρίου, με τον Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να είναι υπέρμαχος της εκστρατείας κατά του καπνίσματος, όχι μόνο μέσα στα αυτοκίνητα, αλλά και σε δημόσιους χώρους. Από τον Ιούλιο του 2009 απαγορεύεται το κάπνισμα στη Τουρκία σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, των μπαρ,των καφετεριών και των σταδίων.

Ο Ερντογάν δήλωσε:

Κάθε φορά που βλέπω κάποιον να καπνίζει μέσα στο αυτοκίνητό του τον προειδοποιώ, λέγοντας τους πως αυτό είναι ντροπή. Τώρα εργαζόμαστε στο να σταματήσουμε τους οδηγούς και τους πίσω επιβάτες να καπνίζουν μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Διάβασε επίσης

Πρόστιμο από 1.500 έως 3.000 ευρώ για όποιον καπνίζει μέσα στο αυτοκίνητο παρουσία παιδιών

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...