Στην CES τον επόμενο μήνα, η Honda μαζί με τους εξωσκελετούς της, θα παρουσιάσει το Augmented Driving Concept με το οποίο επανεφευρίσκει το τιμόνι. Το πρωτότυπο Augmented Driving Concept είναι ένα δίπορτο ανοικτό speedster, το οποίο μοιάζει αρκετά στο Honda E, έχοντας ιδιαίτερη μπροστινή γρίλια και μεγάλες ζάντες.

Το εσωτερικό του είναι εξαιρετικά μινιμαλιστικό, αφού εκτός από τα καθίσματα και το τιμόνι δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Το μόνο σημείο αλληλεπίδρασης των επιβατών με το αυτοκίνητο είναι το τιμόνι.

Το τιμόνι εκτός του όχι στρίβει δεξιά και αριστερά το πρωτότυπο, λειτουργεί παράλληλα ως γκάζι και φρένο, αφού αν ο οδηγός αν το πιέσει προς τα μπροστά το αυτοκίνητο επιταχύνει, ενώ αν το τραβήξει προς τα πίσω, το αυτοκίνητο επιβραδύνει.

Ιδιαίτερος είναι και ο τρόπος που το πρωτότυπο εκκινεί, μιας και ο οδηγός το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να αγγίξει (tap) δύο φορές το πάνω μέρος του τιμονιού.

Το Honda Augmented Driving Concept διαθέτει οκτώ επίπεδα αυτόνομης οδήγησης, με το 8ο να μετατρέπει το πρωτότυπο σε πλήρως αυτόνομο όχημα.