Με 245 άλογα το νέο plug-in υβριδικό Seat Leon Cupra

Σχετικά άρθρα

Στις 28 του μηνός η Seat θα παρουσιάσει το νέο Leon με το νέο Leon Cupra να είναι plug-in υβριδικό και θα αποδίδει 245 άλογα. Το νέο Leon Cupra θα φορά τον 2,0-λιτρο plug-in υβριδικό κινητήρα που συναντάμε και στο Formentor και θα προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 50-55 χλμ χάρη στην 13 kWh μπαταρία.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, με το μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 6,5 δευτερόλεπτα.

Η Seat θα προσφέρει στην αγορά και το Leon Cupra R, το οποίο θα φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης, ο οποίος θα παράγει περισσότερους από 300 ίππους, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς, με τα 0-100 χλμ/ώρα τα έρχονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Cupra Born VZ με 326 άλογα

H Cupra παρουσίασε σήμερα την σπορ έκδοση του Born, την VZ όπως την ονομάζει. Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένος στον πίσω άξονα, που...